AANMELDING KOLONIE VEENHUIZEN

KOLONIE VEENHUIZEN is (nu nog) de stichting Veenhuizen Cultuur en Toerisme, een vereniging voor alle ondernemers in en rond Veenhuizen.

KOLONIE VEENHUIZEN heeft zich o.a. ingezet voor de nieuwe bewegwijzering voor wandelaars en fietsers in Veenhuizen, zodat alle deelnemende toerisme- en recreatieondernemers goed bereikbaar zijn voor onze gasten!

Ook exploiteren wij het Tourist Info Punt (TIP) Veenhuizen, gevestigd in het voormalige slachthuis.

Fiets- en wandelroutes uitzetten en (laten) onderhouden is ook een van onze activiteiten. Zo zijn er sinds kort nieuwe flyers verschenen van de 5 paaltjesroutes die door Veenhuizen lopen.
Een routemapje met een beschrijving van de vijf routes en een bijbehorende plattegrond is o.a. verkrijgbaar in het Tourist Info Punt https://www.veenhuizenboeit.nl/veenhuizen/tourist-info-punt/.

Wij beheren een drukbezochte website https://www.veenhuizenboeit.nl/, Facebookpagina https://www.facebook.com/veenhuizenboeit , twitter en instagram account.

Om onze ondernemers te ondersteunen onderhouden we uitstekende contacten met o.a. de gemeente Noordenveld en diverse andere gemeenten, de Provincie Drenthe, het Rijksvastgoedbedrijf, de PI Veenhuizen, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, de stichting Kop van Drenthe en de Koloniën van Weldadigheid zoals Frederiksoord en Merksplas.
We werken nauw samen met de Stichting Bewonersbelangen Veenhuizen en de verenigingen in Veenhuizen.
We stimuleren berichtgeving en artikelen over Veenhuizen en produceren flyers, folders, plattegronden en boeken.

Wij verwelkomen iedere ondernemer in Veenhuizen graag als Deelnemer!
Onze vereniging beperkt zich niet alleen tot ondernemers in de culturele en toeristische sector maar er zijn voor alle ondernemers in Veenhuizen.

Het lidmaatschap kost slechts € 115,- per jaar, voor dat bedrag bent u ook lid van de stichting Kop van Drenthe.
Voor meer informatie kunt u mailen naar info@veenhuizenboeit.nl.

Deelnemer worden?
Als u onderstaand formulier invult en opstuurt regelen we dat snel voor u.

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar info@veenhuizenboeit.nl of naar:
KOLONIE VEENHUIZEN
Oude Gracht 40
9341 AB Veenhuizen