Expositie “Kiek Us, dan” in Het Verenigingsgebouw t/m jan 2020

Kiek Us, dan! exposeert met ‘Drenthe en Drenthen’ in Het Verenigingsgebouw in Veenhuizen, met kunstwerken over Drenthe en bekende en minder bekende Drentse inwoners.

De groep wil met haar kunstwerken een eer betonen aan Drenthe en haar inwoners. Denk bijvoorbeeld aan Daniel Lohues, Harry Muskee en Jannes. Maar ook Tokkel ontbreekt niet en er is zeker aandacht voor nu bekende inwoners als Jetta Klijnsma en Kjeld Nuis.

Maar ook Hein Moes van Coco Maria uit Veenhuizen ontbreekt niet!

Kiek Us, dan! exposeert graag op locaties die ook kenmerkend zijn voor Drenthe. Wat is er dan toepasselijker dan ‘Het Verenigingsgebouw’ in Veenhuizen. Een Dorp met een heel eigen historie, ontstaan vanuit de Maatschappij van Weldadigheid, met markante gebouwen en inwoners.

Kiek Us, dan! bestaat op dit moment uit 6 kunstenaars : Gerrit Kort uit Nieuw Amsterdam die met airbrush werkt; Rolien Schrik uit Valthe, Els Zwols uit Zwolle en Josje Boetzkes uit Emmen, die alle drie schilderen, Arne Brink uit Dwingeloo maakt tekening met balpen en Jet van Ommen uit Emmen, fotografie. Gezamenlijk exposeren de leden met ‘Drenthe en Drenthen’.
Daarnaast heeft elke kunstenaar ruimte voor ‘ander ‘ eigen werk

Datum tot en met 31 januari 2020
Tijd Tijdens de openingstijden van Het Verenigingsgebouw
Locatie Het Verenigingsgebouw, Hoofdweg 116 Veenhuizen
Meer informatie? Klik hier.