Dauwzwemmen in zwembad Veenhuizen: opening zwemseizoen

Op donderdag 10 mei, Hemelvaartsdag, is het zo ver…
’s Morgens om 7 uur  zal Aukje Oldekamp, directeur van Kindcentrum Speel en Leer, de vlag hijsen, waarmee het dauwzwemmen van start gaat.

Dit is meteen de opening van het nieuwe zwemseizoen. Na een verfrissende duik en een aantal baantjes zwemmen kunnen de vroege vogels genieten van een welverdiend ontbijt.

Bestuur en klusploeg hebben er weer alles aan gedaan om het zwembad er piekfijn uit te laten zien. Een nieuwe warmtepomp moet zorgen voor de nodige energiebesparing en voor dit seizoen staat er weer een aantal leuke activiteiten op de agenda.

 

“Voor ouderen hebben we goed nieuws! De ochtendopenstelling is dit jaar verlengd met een half uur. Het zwembad is nu ’s morgens geopend van 9.00-11.00 uur, zodat de steeds groter wordende groep baantjeszwemmers rustig de gelegenheid heeft om te zwemmen.”

Voor het dauwzwemmen op 10 mei is aanmelden tot 8 mei mogelijk, per e-mail via info@zwembadveenhuizen.nl of via een berichtje op de Facebookpagina. De kosten bedragen € 5,00, inclusief een ontbijt.
U bent van harte welkom!