Op zoek naar een avontuurlijk gezin

AFS is voor de 17-jarige Riko uit Japan op zoek naar een gastgezin. Ze is eind augustus aangekomen in Nederland en verblijft tijdelijk bij een familie in Veenhuizen. Riko is een vrolijk en slim meisje en houdt erg van fietsen en voetballen. Ze gaat in Oosterwolde naar het Stellingwerf College, is al aangesloten bij een voetbalvereniging en is druk bezig met het leren van onze taal.

Door gastgezin te worden haalt u letterlijk de wereld in huis en maakt ook u kennis met een andere cultuur. Daarnaast zal u wellicht ook anders tegen bepaalde aspecten van de Nederlandse cultuur aan gaan kijken. Een bijzonder, leuk en leerzaam avontuur! Bij AFS is elke gastouder welkom: alleenstaand of samen, jong of oud, met of zonder kinderen… U staat er daarnaast niet alleen voor; leerling en gastgezin worden begeleid door een contactpersoon van AFS die gedurende het hele jaar voor hen klaarstaat.

Heeft u een plekje over in huis en hart en lijkt het u leuk om gastgezin te worden voor Riko of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met  AFS info@afs.nl of 085-0471525.