Het Pauperparadijs komt weer terug!

Na het grote succes van afgelopen jaar keert Het Pauperparadijs deze zomer van terug in Veenhuizen! Meer dan 40.000 bezoekers genoten vorig jaar van dit theaterspektakel, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Suzanna Jansen en geschreven en geregisseerd door Tom de Ket (o.a. ‘De Verleiders’ en ‘de Drentse Bluesopera’). In de hoofdrollen onder meer Dragan Bakema, Paul Kooij en Steyn de Leeuwe. Met muziek van Lavalu & de pauperband en 30 man ensemble!

De voorstelling vertelt een van de meest dramatische, verborgen verhalen van Nederland en wordt gespeeld op de historische locatie waar de geschiedenis daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Het verhaal is niet alleen historisch accuraat, maar tegelijkertijd uiterst actueel.

Na het lezen van het boek, raakte theatermaker Tom de Ket diep onder de indruk van de familiegeschiedenis. Samen met Suzanna besloot hij het boek om te zetten in een theatervoorstelling waarin Teunis centraal staat.

De Veenhuizen ondernemers organiseren verschillende evenementen in de periode van Het Pauperparadijs (14 juni tot en met 6 augustus). Deze staan vermeld op de agenda.
Veenhuizen heet u van harte welkom!