Actief Veenhuizen

Actief Veenhuizen is gevestigd in het pittoreske hart van Veenhuizen. Vanuit het voormalige leprozenhuisje ’t Heuveltje, gebouwd in 1867, organiseert Actief Veenhuizen avontuurlijke activiteiten en evenementen in en om Veenhuizen.

Het inspirerende gebouw wordt tevens gebruikt voor trainingsdoeleinden.
Ook informatieve GPS-tochten, boogschieten en (teambuildings-) trainingen worden vanuit ’t Heuveltje door Actief Veenhuizen georganiseerd, al dan niet in combinatie met een bezoek aan een museum of bijvoorbeeld de bierbrouwerij.
Arrangementen kunnen in overleg met Actief Veenhuizen worden samengesteld.

Kom naar ons vernieuwde Klimbos!
In het bos bij ’t Heuveltje (het voormalige leprozenhuis) zijn maar liefst 20 hindernissen gebouwd, tussen de 5 en 8 meter hoog. Daarbij zijn vooral natuurlijke materialen gebruikt, zodat de robuuste klimhindernissen helemaal opgaan in de natuur. Het bos is veranderd in een jungle, waarin je je helemaal kunt uitleven. Klauterend van boom naar boom via netten en hangbruggen raak je bijna de boomtoppen. Je ziet de wereld vanuit een heel andere invalshoek. Via een 40 meter lange tokkelbaan beland je uiteindelijk weer met beide benen op de grond. Tijd om wat te drinken en na te praten.
Het Klimbos is geschikt voor volwassenen en voor kinderen vanaf groep 6.
Meer informatie vindt u hier