DeKunsttuin, beeldentuin en galerie

Beeldentuin en galerie, met hedendaagse ( keramische) beelden voor binnen en buiten.

DeKunsttuin organiseert ieder jaar van half mei t/m half september een nieuwe seizoensexpositie.

De expositie in 2018 heeft de titel “Keramiek in beeld”.
Keramiek is HIP en zeker niet meer saai en DeKunsttuin sluit daarop aan. In de 30 are grote tuin, met zitjes en vijvers, ziet u hedendaagse beeldende kunst. Keramische kleinplastiek voor zowel binnen als buiten en monumentale buitenbeelden.

Het winkelaanbod is ieder jaar anders, met o.a. porseleinen lampen en kleine cadeaus van hout. Naast DeKunsttuin is een ruime algemene parkeerplaats (met invalideplekken) en het parkeren is gratis.

Laat u verleiden tot het zien van mooie exposities van bekende én jonge kunstenaars, veelal uit Nederland, maar ook een enkele van over de grens.

De tuin is een genot op zich, met ieder seizoen bloeiende planten. Het coulisselandschap rondom de beeldentuin geeft een aangename en rustige entourage, waarin u op uw gemak kunt wandelen en kijken. In de hele tuin zijn zitjes om alles eens rustig te laten bezinken, onder het genot van een drankje. Welkom!

Wilt u met een groep komen en daarbij een lezing of rondleiding afspreken, kijk dan op www.dekunsttuin.nl  voor de mogelijkheden en prijzen.