Klimmen en Klauteren in het Klimbos

In het bos bij ’t Heuveltje (het voormalige leprozenhuis) zijn maar liefst 20 hindernissen gebouwd, tussen de 5 en 8 meter hoog. Daarbij zijn vooral natuurlijke materialen gebruikt, zodat de robuuste klimhindernissen helemaal opgaan in de natuur. Het bos is veranderd in een jungle, waarin je je helemaal kunt uitleven. Klauterend van boom naar boom via netten en hangbruggen raak je bijna de boomtoppen. Je ziet de wereld vanuit een heel andere invalshoek. Via een 40 meter lange tokkelbaan beland je uiteindelijk weer met beide benen op de grond. Tijd om wat te drinken en na te praten.

Het Klimbos is spannend én veilig; doordat je tijdens een klimtocht continu bent gezekerd, is de attractie geschikt voor volwassen en voor kinderen vanaf groep 6. Er waren tot dusver weinig mogelijkheden voor actieve uitstapjes in Veenhuizen. Het Klimbos is dus een geweldige outdooraanwinst voor het dorp.

* Alleen op reservering
* Minimaal 8 personen (minder deelnemers kan ook, u betaald echter voor 8 deelnemers)
* Reserveer tijdens kantoortijden van maandag tot en met vrijdag.

Voor de recreant is het klimbos in 2019 geopend op de volgende dagen van 13.00 – 17.00 uur:

* Tweede Paasdag, Maandag 22 april,
* Hemelvaart, Donderdag 30 mei
* 2e Pinksterdag, Maandag 10 juni
* Festival Veenhuizen, Zaterdag 31 augustus: Op vertoon van je entreeticket voor festival Veenhuizen ontvang je vandaag 10% korting per persoon op het klimbos. Ga je niet naar het festival? Ben je natuurlijk alsnog welkom om te komen klimmen.

Reserveren is deze dagen niet nodig, kom gewoon gezellig langs!

Meer informatie? Kijk op www.actief-veenhuizen.nl/klimbos-veenhuizen